ESMER PİRİNÇ

ESMER PİRİNÇ

10 Ocak 2011 Pazartesi

FRAKSİYONEL ULTRASONİK LİPO-KAVİTASYON

Ultrason teknolojisi son yıllarda kozmetik ve estetik amaçlı olarak tüm dünyada kendini kanıtladı.Bu yöntemlerden en çok sonuç alınan ve en çok merak edilen biokavitasyon cihazı.

Bugüne kadar burdan size hiçbir cihaz hakkında yazmamama rağmen kavitasyon teknolojisinin verdiği sonuçları görünce faydalanmanızı istedim.

Bana hergün spor yapmadan yağlarımızdan cerrahi işlem dışında kurtulabileceğimiz bir yöntem var mı diye soruluyor, diyet yapmadan ne yaparsanız yapın sihirli bir değnek dokunacakki o yağlar bir anda uçup gitsin:))

Ama bölgesel olarak yağ yakmak istiyorsanız bunun artık kolay bir yolu var.
Ultra kavitasyon teknolojisi ile hücreler arası boşluklar doldurularak, fizyolojik yapısı iyileştirilip, yağ hücreleri arasındaki bağların çözülmesi sağlanıyor ve yağ hücrelerinin çeperlerini zayıflatıp parçalayarak sonuca ulaşılıyor.
Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur. Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır.

Seanstan 2 gün öncesi ve 3 gün sonrasında en az iki litre su içilmesi gerekiyor ve lenf drenaj (pressoterapi) uygulamasıyla yağların atılıma yardımcı olunmalı ve seanstan sonra e
gzersiz yapılması da yağların yakımını kolaylaştırır. Unutmayın hiçbir enerji yoktan var olmayacağı gibi vardan da yok olmaz:)

Biokavitasyondaki amaç dengeli beslenme programları sırasında incelmesi zor olan sorunlu bölgelerin daha rahat erimesini sağlamak, böylece daha şekilli ve sarkmamış bir vücuda sahip olmak.

Ne kadar süre uygulanmalıdır?

Gözle görülebilen iyi sonuçlar elde etmek için 6-10 seans uygulanmalıdır. Normal şartlarda her seans için gereken ortalama süre 40 dakikadır. Seanslar haftalıktır (haftada 1 kez). Elde edilen sonuçlar kişiseldir (dengeli beslenme önemli) ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İstatistiksel olarak, işlem gören bölgelerin çapında 10 uygulama sonrasında en az 3 cm’ den en fazla 7-9 cm’ e kadar olan bir azalma elde etmek mümkün.

Ben bugün denemek amaçlı göbek bölgeme 1 seans uygulaattım girmeden önce ve sonra yapılan ölçümde tam 4 cm incelme oldu gerçekten çok şaşırdım. Tabi bu yarına 1 cm olarak yansıyacaktır bu da 8 seansda 8 cm demek!!! gerçekten mükemmel sonuç:))

Sağlıklı ve fit günler dilerim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder