ESMER PİRİNÇ

ESMER PİRİNÇ

27 Ağustos 2010 Cuma

ASLIght SELÜLİT ÇAYI

Malzemeler:

* 2-3 adet enginar yaprağı
* 1 çay kaşığı süzme bal
* 5-6 adet saplarıyla beraber maydanoz
* Yarım çay kaşığı funda yaprağı
* 2-3 yaprak melissa
* 2-3 adet avokado yaprağı
* Bir tutam zencefil
* İnce bir dilim limon
* 2 yaprak sinameki

Hazırlanışı:


Bir su bardağı kadar suya bal ve limon dışındaki tüm malzemeyi koyarak 2 dakika kadar kaynatın.
3–4 dakika bekleterek demlenmesine izin verin.

Daha sonra içine bir dilim limon ve balı koyarak şekersiz ve sıcak olarak için.
Günde 2–3 kere yapıp içebilirsiniz. Ancak selülit çayı sıcak içilmeli.


Not: Selülit çayını çok aç veya tok karnına tüketmeyin.

Sağlıklı ve fit günler dilerim…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder